Les noves restriccions afectaran les festes majors

La consellera Garriga advoca per mesures "quirúrgiques" que no toquin l'economia ni els festivals

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga
La consellera de Cultura, Natàlia Garriga

Foto: Catalunya Ràdio

La celebració dels festivals musicals durant el juliol i l’agost no perilla, però sí la de les festes majors d’aquest estiu, ha declarat la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, en una entrevista concedida aquest dilluns a Catalunya Ràdio.

Garriga s’ha mostrat partidària d’adoptar mesures “més quirúrgiques” que siguin afectives contra els contagis de la covid-19, però que no afectin l’economia, de les quals n’ha exclòs els festivals, que adoptaran formats reduïts i acolliran fins al 90% del públic assegut.

La consellera, en concret, ha posat en el punt de mira de les noves restriccions, que el govern català presentarà a tot estirar aquest dimarts, les festes majors, quan ha respost que seran objecte d’aquestes mesures “quirúrgiques”.

Garriga, en aquest sentit, ha destacat com a objectiu evitar la celebració d’esdeveniments amb aglomeracions. Pel que fa a la celebració dels festivals Canet Rock, Vida i Cruïlla, ha manifestat que “se’ns han ajuntat en un moment que epidemiològicament no era bo”, i ha afegit que “venim d’unes mesures estrictes, amb tests d’antígens”.

Per la seva part, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, s’ha mostrat partidari de la generalització de l’ús de la mascareta en exteriors i contrari a la celebració de festivals multitudinaris aquest estiu, les imatges dels quals no li han agradat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides