Què tenen en comú l”exdircom’ de la Generalitat i Lola Flores?

Jaume Clotet
Jaume Clotet

L'actual Assessor Tècnic de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Jaume Clotet

Les fiances que el Tribunal de Comptes ha imposat als líders del procés independentista han generat una controvèrsia sobre si la Generalitat hauria d’avalar-los o no. Al marge del fons de 10 milions d’euros anunciat pel govern català, el qual permetria a ex-alts càrrecs catalans fer front als 5,4 milions que l’organisme els reclama, la caixa de solidaritat -gestionada inicialment per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural– és una altra alternativa per ajudar els acusats a fer front al pagament.

Precisament, l’exdirector de comunicació de la Generalitat Jaume Clotet ha mostrat el seu suport a la iniciativa solidària i ha animat als catalans a participar-hi amb un tuit que recorda un popular frase de la cantant Lola Flores. La Faraona va demanar públicament a cada espanyol “una pesseta” per pagar la multa que Hisenda li va imposar després que entre el 1982 i el 1985 ni ella ni el seu marit presentessin la declaració de la renda.

Clotet, amb una fórmula similar a la de Lola Flores, ha encoratjat els catalans a ajudar els acusats a pagar la fiança: “Si cada català posem 1 euro a la caixa de solidaritat es cobriran les fiances injustes del Tribunal de Cuentas. Jo ara n’acabo de posar 100 i animo tothom (que pugui) a fer-hi una aportació. Ells se la van jugar per nosaltres i ara ens toca jugar per ells”.

El que va ser dircom de la Generalitat entre els anys 2016 i 2021, disposa actualment d’un càrrec a la Diputació de Barcelona. Clotet va ser nomenat el passat mes de juny assessor tècnic de l’Àrea de Cultura, una feina per la qual cobrarà 76.790 euros anuals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Què tenen en comú l”exdircom’ de la Generalitat i Lola Flores?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.