Mas al·lega indefensió contra la fiança del Tribunal de Comptes

L'expresident considera que no el van informar del procediment i esgrimeix l'article 24 de la Constitució per suspendre el pagament

Artur Mas
Artur Mas

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha presentat un recurs contra la fiança que el Tribunal de Comptes li reclama a ell i a altres ex-alts càrrecs de la Generalitat per presumpte ús irregular de fons públics en l’acció exterior del govern català.

Mas no ha al·legat motius de fons, sinó de forma: una suposada indefensió contra la tramitació de les diligències que, segons argumenta, invalida la tramitació de les diligències preliminars. En concret, considera que s’ha vulnerat l’article 24 de la Constitució, relatiu al dret a la tutela efectiva de jutges i tribunals, que prohibeix la indefensió.

L’expresident i exlíder de Convergència addueix que es va generar la situació d’indefensió perquè no va poder personar-se a les actuacions i formular al·legacions. A més, afegeix que li va mancar informació sobre el procediment i esgrimeix que no existeix documentació que sostingui l’acusació del Tribunal de Comptes.

Amb aquest recurs, Mas vol suspendre la liquidació provisional de la fiança, que en el seu cas puja a 2,9 milions d’euros, per bé que els 34 ex-alts càrrecs acusats han de respondre solidàriament de 5,4 milions d’euros en total.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Mas al·lega indefensió contra la fiança del Tribunal de Comptes”

 1. Pero este A normal, no tenia el Gabinete Juridico de la Generalitat a sus ordenes, tocando a su despacho en la Plaza Sant Jaume
  ¿Pero que dice ahora?, para despistar la perdiz
  Si al final dira que es una victima
  JA JA JA
  ajo y agua
  NO MCOMMENT

  Respon

Feu un comentari