Junts busca unitat d’acció a Madrid

Jordi Sànchez insta Esquerra i la CUP a unificar l’estratègia per abordar temes com els pressupostos espanyols

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha reclamat unitat d’acció a les forces independentistes amb representació al Congrés dels Diputats per “obtenir com a país tot allò que en aquests últims anys no hem obtingut”. Considera que el treball en conjunt per posar en valor “la clau d’una majoria”, la que li manca a l’executiu de PSOE i Unides Podem a la cambra baixa, permetria incidir en inversions i competències en tràmits com els pressupostos.

Dimecres, Albert Batet, cap de files de Junts al Parlament, va demanar al president Pere Aragonès una estratègia comuna a Madrid per abordar els comptes de Pedro Sánchez.

“Per separat, els resultats que hem obtingut malgrat l’estabilitat que han donat alguns partits al govern espanyol han estat insignificants”, ha apuntat. Sànchez també ha reclamat a l’Estat que accepti la “immunitat que el Parlament Europeu” va donar als eurodiputats a l’exili per poder “retornar al seu país”.

En una atenció als mitjans després de reunir-se amb els representants de Junts a les Terres de l’Ebre, el secretari general del partit s’ha compromès amb la retirada del monument franquista de Tortosa. “Tard o d’hora aquest monument serà retirat, i tard o d’hora es podrà recuperar l’espai sense el permanent record i l’ofensa del què representa”, ha apuntat el dirigent independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides