Puigdemont recorre al Tribunal de Comptes al·legant que té immunitat

L'expresident de la Generalitat qualifica d'"irraonable" requerir el pagament de més de dos milions d'euros

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont recorre la seva acusació contra el Tribunal de Comptes al·legant la seva immunitat com a eurodiputat, i demana més temps per poder dipositar la fiança, en el cas que el procés tiri endavant, i qualifica d'”irraonable requerir el pagament de 2.085.507,80 euros”.

La defensa de Puigdemont ha presentat recurs contra la fiança reclamada pel Tribunal de Comptes en concepte de responsabilitat comptable pel presumpte ús irregular de fons de la Generalitat de Catalunya per a les ‘ambaixades catalanes’ i el Diplocat.

En un escrit d’onze folis ha demanat que s’anul·li la caució requerida en considerar que el líder independentista “té reconeguda la immunitat com a europarlamentari” que “arriba a qualsevol instància i jurisdicció, inclòs el Tribunal de Comptes”.

La defensa de Puigdemont ha al·legat que tant per a l’inici com per a la continuació del procediment “era preceptiva la concessió prèvia del corresponent suplicatori que havia de ser sol·licitat davant el Parlament Europeu”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides