El programa ‘Bricoheroes’ de TV3 fa publicitat de l’empresa del diputat de JxCat Joan Canadell

Al capítol “Com pintar una habitació” Jair Domínguez va lluir una samarreta de Petrolis Independentis amb una estelada

Jair Domínguez amb una samarreta amb el logo de 'Petrolis independents', l'empresa de Joan Canadell, al programa 'Bricoheroes' emès per TV3 el 6 de juliol
Jair Domínguez amb una samarreta amb el logo de 'Petrolis independents', l'empresa de Joan Canadell, al programa 'Bricoheroes' emès per TV3 el 6 de juliol

Jair Domínguez amb una samarreta amb el logo de 'Petrolis independents', l'empresa de Joan Canadell, al programa 'Bricoheroes' emès per TV3 el 6 de juliol

Jair Domínguez, que presenta juntament amb Lluís Jutglar (Peyu) el programa Bricoheroes que emet TV3 cada dia, hi va aparèixer aquest dimarts amb una samarreta publicitària de l’empresa Petrolis Independents, propietat de Joan Canadell, diputat de JxCat. Els vint capítols d’aquest programa es van emetre entre octubre del 2020 i març del 2021 a través del mitjans digitals i les xarxes socials de TV3. Des de dilluns, la televisió que dirigeix Vicent Sanchis en reemet cada vespre dos capítols.  Aquest dimarts, va emetre el que es va dedicar a “Com pintar una habitació”. Per pintar una paret, els presentadors van dir que necessitaven roba que es pogués embrutar. Peyu es va posar una samarreta de Parlem Telecom i Jair Domínguez, una de Petrolis Independents.

“Com pintar una habitació” va durar 23 minuts i setze segons. A partir del minut onze, Jair Domínguez es va passejar per davant la pantalla amb aquesta samarreta, amb un enorme logotip de Petrolis Independents. El logotip inclou un símbol de la bandera estelada. Es va posar la samarreta a l’inrevés, la qual cosa va donar peu a que se l’hagués de treure i tornar-se-la a posar, amb les consegüents bromes dels presentadors i primers plans televisius de la marca de l’empresa de Canadell. L’emissió per les xarxes socials de TV3 d’aquest episodi de Bricoheroes es va fer el 15 de novembre de 2020. Aleshores, Canadell era president de la Cambra de Comerç de Barcelona, càrrec al qual va accedir gràcies al suport de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Després de les eleccions del 14-F és diputat al Parlament de JxCat.

Petrolis Independents disposa actualment de deu benzineres repartides per tot Catalunya. No crea ocupació perquè són benzineres d’autoservei. El seu compromís, segons s’explica al portal d’Internet de l’empresa, és “contribuir a fer viables el màxim de projectes que tenen com a objectiu que Catalunya assoleixi la independència per construir un país amb un alt benestar social”.

Al programa de dimarts hi va participar un altre diputat al Parlament de JxCat, Jaume Alonso-Cuevillas. Hi va representar el paper d’advocat de Jair Domínguez, funció que desenvolupa també a la vida real, on defensa el polèmic presentador per les denúncies que ha rebut per insults emesos als programes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) en els quals participa. Quan es va emetre aquest capítol de Bricoheroes per les xarxes socials de TV3, Alonso-Cuevillas era diputat de JxCat al Congrés.

Bricoheroes està patrocinat per Petrolis Independents, Parlem Telecom, Catllum, Catgas i Fesmes Bricolatge. Durant el programa, els dos presentadors fan continues al·lusions als seus patrocinadors i la qualitat dels seus productes, la qual cosa entra en contradicció amb el Llibre d’Estil de la CCMA, el Codi Deontològic del Col·legi de Periodistes de Catalunya i les normes aprovades pel Consell de la Informació de Catalunya.

S’han emès dues temporades de Bricoheroes a les xarxes socials. La primera també es va reemetre per TV3 l’estiu de 2020. La temporada 2019-2020 va costar 129.996 euros a la CCMA. Aquesta temporada 2020-2021, ha costat quasi el doble: 247.133 euros. De moment, no se sap si hi haurà una tercera temporada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “El programa ‘Bricoheroes’ de TV3 fa publicitat de l’empresa del diputat de JxCat Joan Canadell”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.