El Júnior cobreix 7,5 ME de fiança amb una casa, cotxes de luxe i un compte bancari

El gran dels Pujol Ferrusola va efectuar el dipòsit per evitar l'embargament el dia que s'exhauria el termini

Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol Ferrusola, el fill primogènit de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, va cobrir la fiança de 7,5 milions d’euros que li va imposar el jutge instructor de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz, per eventuals responsabilitats civils derivades del cas Pujol, amb la seva col·lecció de cotxes de luxe, un compte bancari i una casa.

El gran dels Pujol Ferrusola va remetre l’escrit, el contingut del qual revela Europa Press, el passat 1 de juliol, quan expirava el termini establert pel jutge Pedraz, que podria haver donat lloc a un embargament de béns si s’hagués exhaurit.

L’Oficina de Recuperació i Gestió d’Actius (ORGA) va taxar la col·lecció de cotxes en 2,6 milions d’euros. El compte bancari, el titular del qual és Inter Rosario Port Services, una societat que té com a soci únic la mercantil Active Translation SLU, de Jordi Pujol Ferrusola, suma un import de 3,9 milions.

La casa aportada, segons la mateixa informació, pertany també a Active Translation SLU i està pendent de la taxació per part de dos perits designats pel jutjat.

El jutge Pedraz, d’altra banda, va donar un termini fins al 16 de juliol per a la presentació dels escrits de defensa en una causa sobre la qual va acordar, el passat 16 de juny, l’obertura de judici oral contra l’expresident Jordi Pujol i els seus set fills per haver actuat, presumptament, com una organització criminal que es va enriquir gràcies a la posició política de l’expresident. En canvi, Marta Ferrusola va ser exonerada pel deteriorament de la seva salut mental.

(Visited 207 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “El Júnior cobreix 7,5 ME de fiança amb una casa, cotxes de luxe i un compte bancari”

Feu un comentari