Els indicadors de la pandèmia segueixen empitjorant a Catalunya

El risc de rebrot arriba als 1.460 punts i la velocitat de propagació, a 3,9 punts, però Salut no informa de cap mort

Dosi d'una vacuna contra la covid-19
Dosi d'una vacuna contra la covid-19

El darrer balanç del Departament de Salut sobre l’evolució de la pandèmia de la covid-19 a Catalunya reflecteix un nou empitjorament dels indicadors que, això sí, segueix sense traduir-se en les xifres de morts i de pacients en estat greu.

El risc de rebrot assoleix un nou rècord després de pujar de 1.281 a 1.460 punts les darreres 24 hores i la velocitat de propagació s’ha incrementat de 3,3 a 3,39, de manera que supera encara més àmpliament la triplicació dels contagis.

7.100 nous contagis incrementen el total des de l’inici de la pandèmia fins als 686.505, mentre que la xifra de defuncions es manté en 22.274 després que Salut no n’hagi comptabilitzat des de la publicació de l’anterior informe.

Els hospitals catalans sumen 610 pacients ingressats afectats per la malaltia del coronavirus, 35 més que en el darrer informe, dels quals 133 es troben en unitats de cures intensives (UCI), una xifra que no ha variat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides