Vox assenyala l’editor de la revista ‘El Jueves’ per uns cromos satírics

El partit d'extrema dreta ha posat a la picota amb nom, cognoms i lloc de treball el president del grup RBA

La formació d’ultradreta Vox ha publicat una piulada en què assenyala obertament a Ricardo Rodrigo Amar, president de RBA, grup que edita la revista satírica El Jueves. El compte oficial del partit ha posat a la picota a l’empresari i editor al·legant que “la seva revista difon odi contra milions d’espanyols diàriament”.

La piulada en qüestió es tanca amb una amenaça velada cap a Rodrigo Amar: “És possible que molts d’ells li comencin a exigir responsabilitats quan el vegin sortir del seu despatx de la Diagonal de Barcelona”.

La polèmica piulada ha estat publicada com a reacció a una sèrie de cromos satírics publicats per El Jueves sota el títol La Colla Voxura. Es tracta d’una sèrie d’estampes en què els principals càrrecs del partit apareixen ridiculitzats.

Posar a la picota a mitjans i periodistes no és nou per Vox. Sense anar més lluny, el seu president, Santiago Abascal, publicava un vídeo el desembre de 2019 amb un muntatge en què apareixien un grup d’aquests periodistes non grats per Vox.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Vox assenyala l’editor de la revista ‘El Jueves’ per uns cromos satírics”

  1. Cuidado EL JUEVES, que estos descerebrados, os pueden colocar una bomba como al PAPUS
    Adelante EL JUEVES, vox, son solos cobardes destestables, encubiertos de falsos españolistas
    NO COMMENT

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.