L’oci nocturn català pensa impugnar el tancament aprovat pel Govern

Les relacions entre la Generalitat i el sector viuen el seu pitjor moment després de la sobtada notícia

Les sales de festes tornen a obrir
La Covid 19 torna a tancar les discoteques

La decisió de tancar l’oci nocturn serà impugnada pel sector. Les relacions entre el Govern i els responsables de la patronal de l’oci nocturn, Fecasarm, s’enterboleixen després de l’aprovació del tancament sobtat del sector que no pugui fer la seva activitat a l’aire lliure.

Segons publica El Món, el president de l’entitat, Joaquim Boadas, ha dit que estan “indignats” perquè pensaven que la reunió que s’havia convocat de forma urgent havia de servir per revisar mesures i implementar els tests d’antígens, però que no esperaven un tancament. “La decisió ja estava presa i tot sentenciat abans de la reunió; això no és negociació ni és res, és una falta de respecte, i així els ho he dit a la cara”, ha explicat Boadas.

A la reunió hi havia la cúpula de Salut, amb el conseller Josep Maria Argimon al capdavant. Fecasarm ja ha comunicat la intenció d’impugnar la resolució un cop surti publicada al DOGC. “La resolució ens sembla desproporcionada, s’hauria pogut prendre una decisió més respectuosa amb els drets de les persones, però s’ha tirat pel dret”, ha remarcat Boadas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides