Vox assimila l’espai de Ciutadans en l’oposició frontal als indults

La caiguda en picat que pateix Ciutadans (Cs) a Catalunya i a tot Espanya sembla que no té aturador. Però, a més, des de fa mesos, des que va començar el seguit de bufetades electorals, la formació d’Inés Arrimadas sembla que va fent bandades sense rumb. Tant és així que, per exemple, a Catalunya passen de reivindicar-se com el centre polític real un dia, a diluir-se entre la militància i els votants de Vox un altre.

La setmana passada, de fet, van culminar precisament aquesta circumstància coincidint amb els indults als presos del cas de l’1-O. I és que la deriva de Cs els va portar a sumar-se a una concentració convocada pels ultres i difosa àmpliament per Vox en contra dels indults. I per no quedar com els que es fan enrere en la lluita de veure qui crida més contra els independentistes, Cs va acudir a la manifestació i la va secundar.

El que no esperava el partit liberal és que allà mateix els miressin malament i els titllessin de fluixos i de no haver fet res amb el sobiranisme. Va ser la prova que s’han acabat dissolent entre els de Vox, que han assimilat el seu espai i que ara són els que marquen la tendència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides