Vigilància amb drons al Festival Vida per controlar l’accés al recinte

Més de 27.000 persones han passat aquest cap de setmana pel Festival Vida, situat en una zona boscosa a Vilanova i la Geltrú. Per primera vegada, els organitzadors del festival han decidit utilitzar un sistema de vigilància amb drons per evitar que algú es colés al recinte sense haver passat el test d’antígens i que ningú entrés per on no tocava. Els drons, que es controlen en directe des d’una furgoneta que fa de centre de control, han ajudat a controlar el perímetre des de l’aire gràcies a un sistema d’infrarojos i focus.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.