Sánchez-Llibre, el fan número 1

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez-Llibre, no és nou a l’escena de poder. Temps enrere va ser diputat al Congrés, dirigent d’Unió, i mà dreta de Josep Antoni Duran i Lleida durant els anys daurats de CiU. Ja aleshores tenia fama de ser dels que s’apropava sempre a qui més manava per poder obtenir més rèdit per als seus interessos.

Ara, com a líder de la patronal, sembla que fa igual. I des que està en el càrrec, fonts dels governs català i espanyol asseguren que cada cop que es veu amb els presidents els lloa i es declara seguidor absolut de les seves tesis, especialment pel diàleg que mantenen per la qüestió catalana. “És el fan número 1”, diu un col·laborador.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Sánchez-Llibre, el fan número 1”

Deixa un comentari

Notícies més llegides