La pandèmia es descontrola

La velocitat de propagació i el risc de rebrot continuen pujant, baixen els ingressos, però les UCI pateixen un repunt

Coronavirus

Les dades de la covid-19 a Catalunya no paren de créixer i la pandèmia està descontrolada. El Departament de Salut de la Generalitat ha declarat 5.705 nous casos en les darreres 24 hores, que situen el total des de l’inici de la pandèmia en 726.544.

La velocitat de propagació continua a l’alça i puja 36 centèsimes i supera els dos punts, fins al 2,07, mentre que el risc de rebrot s’incrementa en 156 punts i se situa en 438.

D’altra banda, els pacients ingressats a planta són 472, dos menys que el divendres, però l’UCI pateix un petit repunt i hi ha cinc crítics més, 120. No s’ha declarat cap mort durant les últimes 24 hores i el total des de l’inici de la pandèmia és de 22.268.

Pel que fa a la incidència acumulada a catorze dies també puja i passa de 169,85 a 217,78. El 10,90% de les proves de la darrera setmana han donat positiu.

El ritme de vacunació es manté i ja hi ha 4.276.019 catalans amb la primera dosi de la vacuna i 3.063.751 amb la pauta completa. Això representa que més del 45% de la població de més de setze anys ja té la pauta completa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides