Quin fitxatge ha fet el Govern per l’Oficina de Carles Puigdemont?

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, entrevistat a la sèrie 'El judici'
L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, entrevistat a la sèrie 'El judici'

L'expresident Carles Puigdemont

El periodista de Vilaweb i politòleg Roger Graells Font ha estat nomenat  responsable tècnic adscrit a l’Oficina de l’expresident Carles Puigdemont, tal com ha anunciat el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) aquest dimecres. La seva funció principal serà donar suport al responsable de l’Oficina de Puigdemont, Josep Lluís Alay, en tasques com l’organització de l’agenda de l’expresident –incloent la planificació de viatges-, el seguiment de la correspondència i la preparació de discursos, escrits i conferències, entre d’altres.

Segons les dades que ofereix el Govern al web de Gencat, el càrrec del qual ja gaudeix Graells comporta un sou d’uns 40.550 euros anuals, d’acord amb les darreres retribucions publicades l’any 2020.

El cert és que no és la primera vegada que un periodista del mitjà citat fitxa per l’Executiu català i, concretament, pel Departament de la Presidència, com ha explicat El Triangle anteriorment. Durant la legislatura de Quim Torra, el Govern va incorporar al sottogoverno fins a dos periodistes vinculats a Vilaweb: Pere Cardús, el novembre del 2018, i Ester Estela, el juny del 2019.

Cardús, experiodista del mitjà esmentat, va ser nomenat assessor de polítiques estratègiques de l’oficina del president Torra. Sis mesos després, Estela, coordinadora de projectes web i redactora de Vilaweb des del 2013 fins al 2019, va començar a exercir d’assessora de Torra en gestió de xarxes socials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

2 comentaris a “Quin fitxatge ha fet el Govern per l’Oficina de Carles Puigdemont?”

  1. Cullons, quin paston dels nostres impostos, per portar una agenda, con una secretaria
    Los robatoris publicas al DOGC, per ferlos legal son de escandol
    NO COMMENT

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides