Puigdemont i Junqueras es veuran aquest proper dimecres a Bèlgica

Els dos líders polítics catalans no dialoguen presencialment des del dia de la DUI, l'octubre del 2017

Oriol Junqueras (ERC) preveu viatjar dimecres vinent a Bèlgica per retrobar-se amb Carles Puigdemont (Junts), més de tres anys i mig després de la declaració fallida d’independència, de la marxa de l’aleshores president de la Generalitat i de la presó del que n’era el vicepresident, i dues setmanes després que el líder republicà hagi estat indultat pel govern espanyol.

Esquerra Republicana i Junts han preparat el retrobament entre els dos màxims responsables de l’1-O, i la previsió és que els líders d’ambdues formacions es retrobin dimecres. Junqueras estarà acompanyat per la resta de presos republicans indultats, Carme Forcadell, Raül Romeva i Dolors Bassa.

Precisament, tots quatre ja s’han reunit aquest dijous amb la secretària general d’ERC, Marta Rovira, a Suïssa.

Per la seva banda, els indultats de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn, s’han reunit aquest divendres amb Puigdemont a Waterloo.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides