Interior es compromet a feminitzar la cúpula dels Mossos d’Esquadra

El conseller Elena lamenta que ara "són 3 de 28" i assegura que "això no respon a la realitat del cos ni de la societat"

Mossos d'Esquadra

El conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, s’ha compromès aquest divendres a “feminitzar” la cúpula dels Mossos d’Esquadra. El conseller ha assegurat que al final de la legislatura “com a mínim un terç” de la cúpula de la direcció dels Mossos seran dones.

“Avui són 3 de 28, i això no respon a la realitat del cos ni de la nostra societat, i cal adaptar-lo des del punt de vista de gènere i també amb un canvi i relleu generacional que sempre és exigible”, ha afegit.

En comissió parlamentària, Elena ha marcat el “repte” que hi hagi “paritat” en la cúpula dels Mossos al final de la dècada, amb l’objectiu que “els serveis de seguretat i emergències s’assemblin cada dia més a la societat”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides