El Tribunal de Comptes investiga Colau per la despesa en una consulta

L'òrgan sospita de l'atorgament de subvencions i de fons destinats a un sondeig sobre la remunicipalització de l'aigua

Ada Colau
Ada Colau

El Tribunal de Comptes designarà un delegat instructor per investigar si l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va cometre irregularitats destinant a associacions afins fons públics i organitzant una consulta popular sobre la remunicipalització del servei d’abastament d’aigua, publica El Español.

L’òrgan estatal que fiscalitza el sector públic ha detectat indicis de responsabilitat comptable en aquestes dues decisions, afegeix la mateixa informació, i manté oberta aquesta causa, sobre la qual no ha concretat l’import total de la suposada irregularitat. Sí que es coneix que l’ajuda a promotors de la consulta ciutadana sobre la gestió de l’abastament d’aigua va ser de 15.000 euros.

En canvi, segons va avançar eldiario.es, aquest tribunal ha arxivat la part de la denúncia presentada per Agbar contra Colau relativa als estudis del consistori per remunicipalitzar l’aigua, xifrats en gairebé 900.000 euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides