Quina és la ‘nova’ feina de Sergi Sabrià?

Sergi Sabrià
Sergi Sabrià

Sergi Sabrià - Foto: Job Vermeulen / Parlament de Catalunya

Sergi Sabrià, diputat d’ERC al Parlament des del 2012 i fins fa poc portaveu del grup parlamentari d’aquest partit, ha estat durant el darrer mes el director de l’Oficina del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Però, com publica el Diari Oficil de la Generalitat (DOGC) d’aquest dimecres, ha cessat aquest dimarts. En realitat, no només no deixa el Departament de la Presidència de la Generalitat, sinó que ni tan sols es pot considerar que hagi canviat realment de feina, ja que ha estat nomenat “director de l’Oficina d’Estratègia i Comunicació del President o Presidenta i del Govern”.

L’executiu català, en la publicació del nomenament al DOGC, no ha enumerat les responsabilitats de la nova ocupació de Sabrià, però la denominació del càrrec suggereix que l’exportaveu parlamentari d’ERC ha ampliat els seus poders al Palau de la Generalitat: de dirigir l’oficina del president passa a ocupar-se ara de l’oficina “d’Estratègia i Comunicació”, que no només està vinculada amb Pere Aragonès, sinó al govern català en general.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides