Miquel Iceta: “La solució al conflicte català la trobarem en un major autogovern”

El ministre i líder del PSC defensa que aquesta opció "es pugui votar en un referèndum"

El ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, ha afirmat que “la solució al conflicte català la trobarem en un major autogovern i que això es pugui votar en un referèndum”. Iceta ha fet aquestes declaracions a Catalunya Ràdio argumentant que és la proposta política del govern central per a resoldre la crisi amb el govern català.

En aquest context, el també líder del PSC ha assegurat que “Catalunya ja té un tracte diferenciat respecte d’altres comunitats autònomes”. Per a Miquel Iceta “l’avantatge del sistema autonòmic ha estat fer vestits a mida, i això no es pot descartar”.

Davant les queixes dels líders del procés independentista que s’han vist afectats amb sancions milionàries per part del Tribunal de Comptes, el ministre Iceta ha dit que “qui consideri que aquestes sancions del Tribunal de Comptes són desproporcionades, el que ha de fer és recorre-les”.

Miquel Iceta també ha assegurat que “el govern espanyol no té previst fer indults per anticipat” per facilitar la tornada a Espanya dels líders del procés independentista fugits de la justícia espanyola. Iceta també ha afirmat que el govern espanyol no té previst incorporar al Codi Penal que sigui delicte la convocatòria de referèndums il·legals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides