La promesa de Jordi Turull després de l’indult: creuar Catalunya a peu

La ruta, de 380 km, durarà 15 dies i va des de Portbou fins a Arnes, i pel camí dormirà en cases particulars

L’exconseller Jordi Turull ha explicat en una entrevista a RAC1 que quan era a la presó va pensar que volia agrair a la gent tot el suport que li han donat i que per això travessarà Catalunya de punta a punta.

Una ruta que durarà 15 dies i serà del 10 al 24 de juliol. Turull assegura que la seva família ho entén perfectament: “Jo em vaig fer una promesa quan era a Estremera i Soto del Real. Allò és molt dur. Em vaig prometre fer alguna cosa per agrair a tanta gent fer tantes iniciatives i demostrar i refermar el compromís amb les meves conviccions”.

La ruta, de 380 km, durarà 15 dies; Turull anirà des de Portbou fins a Arnes, i pel camí dormirà en algunes cases particulars. Amics de l’exconseller l’acompanyaran i, així, vol agrair el suport rebut durant el temps que ha estat tancat a la presó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “La promesa de Jordi Turull després de l’indult: creuar Catalunya a peu”

Deixa un comentari

Notícies més llegides