Quins dos redactors de TV3 han polemitzat a Twitter sobre la Llei de l’Eutanàsia?

Joan R.Vallvé i Xavi Lemus. El llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMMA) determina que els professionals que treballen a TV3 o Catalunya Ràdio no han de manifestar les seves opinions ideològiques a les xarxes socials. Joan R.Vallvé i Xavi Lemus són dos dels molts professionals d’aquests mitjans que ‘passen’ de Llibre d’Estil. Quan des de l’oposició s’ha denunciat aquest incompliment, la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, i el director de TV3, Vicent Sanchis, han tret importància a aquesta infracció. Les queixes dels representants de l’oposició se centren en els missatges a les xarxes socials d’aquests periodistes i personatges mediàtics amb contingut independentista o crític amb Espanya i els partits no separatistes.

Vallvé i Lemus, tots dos redactors d’Esports de TV3, han fet el salt a debatre públicament les seves opinions sobre la llei espanyola que regula l’eutanàsia. Lemus va reproduir un missatge a Twitter del canal 324 en el qual s’informava que “Els hospitals d’ordes religiosos es neguen a complir la llei de l’eutanàsia”. Vallvé va sortir en defensa dels ordes religiosos: “Primer, ni Catalunya ni Espanya tindria el servei sanitari i educatiu que té sense les institucions religioses, bàsicament catòliques. Ens agradi o no. Existeix la clàusula de consciència del personal sanitari. Ja ha passat amb l’avortament. La llei és per qui decideix morir”.

Que el Llibre d’Estil de la CCMA no serveix de res en aquest apartat ho demostra dia sí dia també un dels personatges que més presència té a Catalunya Ràdio i TV3: Jair Domínguez. Habitual de l’expressió ‘puta España’ per acompanyar les seves bromes i reflexions, saludada amb un ‘Bé’ la notícia que havien cremat la bandera espanyola de l’Ajuntament de Vic. A Sanchis i Llorach també els deu semblar bé.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides