Fort augment de contagis per covid a Catalunya en les darreres 24 hores

Les dades de Salut confirmen que s'han superat els mil contagis, però la pressió hospitalària va a la baixa

Prova de covid 19

La pandèmia a Catalunya ha crescut en les darreres 24 hores amb la notificació de més de mil nous casos, en concret 1.044. Les dades del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya mostren, però, una reducció de la pressió hospitalària, amb 432 pacients ingressats, 33 menys que ahir, i cinc persones menys a les UCI, en total 130.

Altres indicadors estan de pujada: el risc de rebrot passa de 105 a 113, la velocitat de propagació puja d’1,19 a 1,23, la incidència acumulada a catorze dies passa de 89,86 a 94,58 casos per cada 100.000 habitants, i la taxa de positivitat s’enfila al 4,33%.

En les darreres hores s’han confirmat brots entre estudiants catalans en viatges a Mallorca i els experts han advertit del perill dels megabrots, que poden posar en un compromís l’atenció primària.

(Visited 301 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari