Els CDR cremen la bandera espanyola de l’ajuntament de Vic

Membres del grup independentista accedeixen al consistori sense cap impediment

Membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) de Vic han accedit a l’ajuntament de la localitat i han despenjat la bandera espanyola que onejava a la façana. Un cop l’han despenjat li han calat foc a la plaça de l’ajuntament. Els membres del CDR de Vic han efectuat aquesta acció sense que ningú els hagi impedit entrar al balcó del consistori, despenjar la bandera i cremar-la al carrer.

En un comunicat al compte de Twitter dels CDR de Vic s’indica que “aquest passat 3 de maig, l’ajuntament de Vic va penjar la bandera de l’estat espanyol al balcó acatant una sentència judicial”, i que “aquest 22 de junt la bandera ha estat “retirada””.

El comunicat argumenta que “la bandera espanyola és el símbol d’una monarquia oligàrquica, explotadora i repressora, i representa per tant el contrari del que volem per a Catalunya: república, justícia, drets i llibertats”. Els CDR defensen que “avui som a Vic per alliberar-la de l’Estat espanyol, perquè cap indult ens farà lliures”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.