El PP presentarà un recurs contra els indults “com a part afectada”

Els populars argumenten l'informe de la Guàrdia Civil segons el qual els CDR tenien com a possible objectiu Casado

El líder del PP, Pablo Casado, en una entrevista a 'Onda Cero'
El líder del PP, Pablo Casado, en una entrevista a 'Onda Cero'

El líder del PP, Pablo Casado, en una entrevista a 'Onda Cero'

El mateix dia que el Consell de Ministres es reuneix per donar llum verda als indults dels presos independentistes -aquest dimarts- el líder del PP, Pablo Casado, ha anunciat en una entrevista a Onda Cero que presentarà un recurs en contra com a “part afectada” al Tribunal Suprem. Ho ha fet després de conèixer l’informe de la Guàrdia Civil segons el qual els CDR podien tenir com a possibles objectius Casado i l’exsecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas.

Per poder recórrer davant del Suprem, el partit ha de justificar que és una part perjudicada i, en aquest sentit, el líder del PP ha comentat: “Crec que comptem amb la legitimació per presentar un recurs contra els indults als presos secessionistes com a part afectada. Si els CDR són els que reportaven les seves accions al president de la Generalitat, podem dir que som part perjudicada”.

Així doncs, l’equip jurídic dels populars es basarà en aquest argument per elevar el recurs al Tribunal Suprem i tractar de tombar els indults. Des que el Govern de Pedro Sánchez va anunciar que concediria aquesta mesura als líders independentistes presos, el PP s’hi va mostrar en contra assegurant que es tracta d’una “traïció” als espanyols.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.