Salvador Illa ‘surt de l’armari’ amb el seu suport als indults dels presos

El president del grup parlamentari del PSC, Salvador Illa, sempre s’havia mantingut en silenci quan se li preguntava per la possibilitat que el Govern espanyol indultés els presos independentistes. La seva condició de ministre, primer, i d’exministre, després, li servia d’excusa per dir que no desvelaria el seu posicionament respecte a la qüestió fins que el Govern espanyol anunciés quina intenció tenia.

Fa uns quants dies, però, quan Pedro Sánchez i la meitat dels ministres ja donaven a entendre que els indults seran una realitat, Salvador Illa va decidir sortir de l’armari i destapar-se com a –oh, sorpresa!– partidari de concedir la mesura de gràcia.

A les files del PSC hi ha un sentiment majoritàriament favorable als indults. Però a les mateixes files socialistes tothom dona per fet igualment que el seu líder també s’hauria manifestat sense complexos en contra dels indults si Pedro Sánchez hagués decidit que no els concediria. I és que al PSC ningú dubta de la capacitat política de Salvador Illa, però encara dubten menys de la seva capacitat per adaptar el seu discurs i encaixar-lo amb el que marqui el PSOE i, sobretot, el Govern espanyol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.