La ‘dura’ competició per veure qui rebutja més invitacions

Els càrrecs institucionals de Catalunya, com els de qualsevol lloc del món, reben cada dia invitacions per participar o assistir a actes i esdeveniments de tota mena. Però entre els dirigents independentistes ha començat una dura batalla per veure qui de tots ells és el que més invitacions rebutja i qui ho fa de manera més potent.

No es tracta de convidades a l’ús. Són sempre invitacions a actes de la monarquia espanyola, d’estaments estatals, de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional o de l’Exèrcit. I sovint fan públic a les xarxes el seu rebuig o la carta que han enviat per declinar l’assistència a l’acte, abans que la comunicació arribi a l’estament interessat. És una cosa que ja passava abans, que molts càrrecs catalans no anaven a determinats actes. Però ara s’ha posat de moda presumir-ne.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “La ‘dura’ competició per veure qui rebutja més invitacions”

Deixa un comentari

Notícies més llegides