La ‘dura’ competició per veure qui rebutja més invitacions

Els càrrecs institucionals de Catalunya, com els de qualsevol lloc del món, reben cada dia invitacions per participar o assistir a actes i esdeveniments de tota mena. Però entre els dirigents independentistes ha començat una dura batalla per veure qui de tots ells és el que més invitacions rebutja i qui ho fa de manera més potent.

No es tracta de convidades a l’ús. Són sempre invitacions a actes de la monarquia espanyola, d’estaments estatals, de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional o de l’Exèrcit. I sovint fan públic a les xarxes el seu rebuig o la carta que han enviat per declinar l’assistència a l’acte, abans que la comunicació arribi a l’estament interessat. És una cosa que ja passava abans, que molts càrrecs catalans no anaven a determinats actes. Però ara s’ha posat de moda presumir-ne.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “La ‘dura’ competició per veure qui rebutja més invitacions”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.