Cs ja pateix les conseqüències de la seva patacada

Les darreres convocatòries electorals han deixat Cs tremolant. Perdre fins a 47 diputats al Congrés, passar de ser la primera força a Catalunya a tenir només sis escons al Parlament i ser el darrer grup, quedar-se fora dels parlaments de Madrid o Galícia, i la constant fugida de càrrecs i militants cap al PP, ha fet que el partit estigui passant el seu pitjor moment polític i també econòmic.

El partit que desenes d’empreses i bancs finançaven, ara arrossega deutes i no en té ni per a pipes. La formació que convocava milers i milers de persones en manifestacions o operacions per treure llaços grocs, ara pateix per omplir un carrer. I totes dues circumstàncies es van fer més que evidents la setmana passada a la concentració que Cs va fer contra els indults dels presos independentistes a Barcelona.

Lluny dels actes de masses i amb escenografia nord-americana, la concentració no va reunir ni les persones que Cs esperava –tot i haver posat ja l’expectativa baixa–, i la infraestructura no va comptar ni amb grans tarimes i panells, ni amb globus ni banderes, ni un trist sistema perquè la premsa pogués agafar el so dels discursos. I és que Cs no és el que era. I si hem de jutjar per com van les coses últimament, no és ni la meitat de la meitat del que era. La patacada no va ser només electoral, sembla ser.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Cs ja pateix les conseqüències de la seva patacada”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.