Cs ja pateix les conseqüències de la seva patacada

Les darreres convocatòries electorals han deixat Cs tremolant. Perdre fins a 47 diputats al Congrés, passar de ser la primera força a Catalunya a tenir només sis escons al Parlament i ser el darrer grup, quedar-se fora dels parlaments de Madrid o Galícia, i la constant fugida de càrrecs i militants cap al PP, ha fet que el partit estigui passant el seu pitjor moment polític i també econòmic.

El partit que desenes d’empreses i bancs finançaven, ara arrossega deutes i no en té ni per a pipes. La formació que convocava milers i milers de persones en manifestacions o operacions per treure llaços grocs, ara pateix per omplir un carrer. I totes dues circumstàncies es van fer més que evidents la setmana passada a la concentració que Cs va fer contra els indults dels presos independentistes a Barcelona.

Lluny dels actes de masses i amb escenografia nord-americana, la concentració no va reunir ni les persones que Cs esperava –tot i haver posat ja l’expectativa baixa–, i la infraestructura no va comptar ni amb grans tarimes i panells, ni amb globus ni banderes, ni un trist sistema perquè la premsa pogués agafar el so dels discursos. I és que Cs no és el que era. I si hem de jutjar per com van les coses últimament, no és ni la meitat de la meitat del que era. La patacada no va ser només electoral, sembla ser.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Cs ja pateix les conseqüències de la seva patacada”

Deixa un comentari

Notícies més llegides