Casado acusa Sánchez d’afavorir “un segon procés”

El líder del PP culpa el president del govern d'executar "un canvi de règim" i de lliurar Espanya als nacionalistes

Pablo Casado
Pablo Casado

“Indults trampa”, “desacatament a la legalitat”, “desfalc a la sobirania” i “cop de gràcia a la legalitat” són algunes de les expressions amb què Pablo Casado, el líder del PP i de l’oposició al govern espanyol, ha carregat contra el president de l’executiu, Pedro Sánchez, i la seva decisió de concedir els indults als nou dirigents del procés presos.

En una intervenció davant els representants populars al Congrés i el Senat, Casado ha acusat Sánchez de voler “blindar un segon procés” i de pretendre executar un “canvi de règim” mitjançant la concessió de la mesura, que Sánchez ha anunciat en un acte celebrat al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, aquest migdia.

El líder del PP ha retret a Sánchez que concedeixi indults “pervertint” aquesta figura, “per concedir-lo a qui no el sol·licita, no se’n penedeix i amenaça de reincidir”, i ha afirmat que “està lliurant Espanya als nacionalistes”. Així mateix, li atribueix la intenció d’establir “la impunitat modificant el delicte de sedició a la carta” i de “limitar l’efectivitat del Tribunal Constitucional”.

“Sánchez necessita als nacionalistes perquè el PP deixi d’existir”, ha afegit abans d’argumentar que, per això, “és necessari que el PP guany les pròximes eleccions generals”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides