Aragonès: “els indults no són la solució a la causa general”

El president català afirma que la proposta del seu executiu "és l'amnistia"

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha afirmat que “els indults no són la solució a la causa general”. Així ha respost el cap de l’executiu català l’anunci fet aquest dilluns al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el president del govern central, Pedro Sánchez, el qual ha dit que en el Consell de ministres de demà es concretaran els indults pels líders independentistes que compleixen penes de presó.

Pere Aragonès ha afirmat que “la proposta del Govern de Catalunya és l’amnistia”, i que “el conflicte polític amb l’Estat només es pot resoldre de forma democràtica exercint el dret a l’autodeterminació.”

En aquest context, Aragonès ha assegurat que “la decisió que avui ha anunciat el president del govern espanyol no aporta cap solució a una repressió que va molt més enllà contra responsables públics i ciutadans afectats per la causa general contra l’independentisme”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.