Qui és l’advocat de Jair Domínguez?

Jaume Alonso-Cuevillas. Comparteix, doncs, advocat amb l’ex-president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Domínguez ho va explicar al reporter del programa Alguna pregunta més, de TV3, el passat 10 de juny, quan l’entrevistaven perquè forma part de l’equip del programa de Catalunya Ràdio El búnquer que va rebre un dels premis que va entregar Ràdio Associació de Catalunya aquell dia.

El reporter, Joel Díaz, li va demanar que cridés Puta España quan fes el seu discurs en recollir el premi i Jair Domínguez va contestar-li que no ho podia fer perquè el seu advocat, Jaume Alonso-Cuevillas, li ho havia desaconsellat. Díaz li va demanar què és el que no volia el seu advocat que digués i, aleshores, el presentador d’El búnquer va dir que Puta España.

Per Jair Domínguez visitar els jutjats forma part de la seva rutina, ja que rep denúncies freqüents pels insults, amenaces i accions que fa als programes on participa. Puta España és un dels exabruptes que considera que pot vomitar en aquests programes o penjar als seus posts a Twitter o Instagram. Si de debò Alonso-Cuevillas és el seu advocat, potser que deixi la defensa de Puigdemont en mans de Gonzalo Boye, perquè de feina, amb ell, no n’hi faltarà.

(Visited 781 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari