La consellera de Justícia reconeix que no poden obrir les presons

Lourdes Ciuró recorda que "com a consellera de Justícia, ni imposo penes ni obro ni tanco presons"

La nova consellera de Justícia de la Generalitat, Lourdes Ciuró, de Junts, reconeix que no pot obrir les presons, com tampoc ho podia fer la seva predecessora en el càrrec, Ester Capella (ERC), tot i que membres del partit de Ciuró així li ho reclamaven. Sobre aquestes peticions, les que indiquen que s’haurien d’obrir les presons, en una entrevista a La Vanguardia la consellera respon tibant d’ironia: “També hi ha gent que diu que la Terra és plana”.

Així, Ciuró recorda que “com a consellera de Justícia, ni imposo penes ni obro ni tanco presons”. “Jo m’he d’ocupar que les presons funcionin bé, que els drets dels presos estiguin garantits, que els funcionaris tinguin una feina digna i que el sistema que aposta per la rehabilitació dels presos funcioni bé” ha concretat.

Pel que fa als indults, Ciuró parla del contrasentit que representa per una banda indultar els presos independentistes i per l’altra “arruïnar-los”, referint-se a l’amenaça d’embargament a l’exconseller Andreu Mas-Colell. “Si per un cantó ens indulten i per l’altra ens arruïnen, estem en el mateix”, ha dit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “La consellera de Justícia reconeix que no poden obrir les presons”

Deixa un comentari

Notícies més llegides