El president de la CEOE, de perfil sobre els indults

Garamendi matisa les seves paraules després que RTVE li atribuís que donava la benvinguda a la mesura de gràcia

Antonio Garamendi
Antonio Garamendi

Antonio Garamendi, el president de la CEOE, ha matisat la seva postura sobre els indults als presos del procés, després que RTVE li atribuís la frase “Si les coses es normalitzen, benvinguts siguin”.

Arran de la polèmica interna generada per aquestes paraules, el dirigent patronal ha assegurat a El Mundo que la frase destacada per RTVE es referia al fet que ell espera que es compleixi la Constitució i que Catalunya recuperés l’estabilitat i la normalitat institucional.

Sobre els indults, que el govern d’Espanya estudia concedir als dirigents del procés empresonats, Garamendi ha dit que la CEOE “no té posició” i “no hi entrarà”, però ha evitat rebutjar l’eventual concessió d’aquesta mesura de gràcia. En concret, ha recordat que es tracta d’una “facultat del govern” i que “formen part de l’Estat de dret”.

A escala catalana, Foment del Treball ha expressat, per boca del seu president, Josep Sánchez Llibre, el seu suport als indults. El dirigent de Foment s’ha mostrat favorable al diàleg i la normalització de les relacions, i ha considerat que els indults són “un mecanisme més amb el qual també estem d’acord”. Abans que Foment, el Cercle d’Economia també havia expressat el seu suport a la concessió de la mesura de gràcia.

(Visited 97 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “El president de la CEOE, de perfil sobre els indults”

Feu un comentari