Casado manté l’oposició als indults

El vicepresident del Cercle d'Economia li recorda que els indults propulsen el "diàleg"

El líder del PP, Pablo Casado, ha defensat aquest dijous davant els empresaris del Cercle d’Economia la seva oposició frontal a la concessió dels indults als presos independentistes, que segons ha assegurat només generaran “frustració en el futur”, perquè “si hi ha una persona que no els demana, que diu que reincidirà i que només és l’inici per reclamar l’amnistia i l’autodeterminació, aquests esforços inútils acaben produint melancolia”.

El líder del PP ha insistit que la decisió del president espanyol, Pedro Sánchez, de concedir-los no és fruit de la “convicció”, sinó de la voluntat de “perpetuar-se en el poder”, i ha apuntat que malgrat les seves posicions, ell “estima Catalunya” i busca que l’estabilitat arribi “en el marc de la llei”.

Casado ha intervingut al Cercle l’endemà que el president d’aquesta entitat, Javier Faus, donés suport explícit als indults durant la jornada inaugural de la cita econòmica. El seu vicepresident, Jordi Gual, ha reiterat aquest criteri davant el líder del PP. Els indults, segons Gual, “no s’han de veure com a concessions vergonyoses o inadmissibles davant una contrapart que és insaciable”, sinó que ajuden a un “diàleg” del que han de sortir “solucions polítiques que portin el conflicte a la línia de l’harmonia”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides