Mediapro demana als creditors una pròrroga de mig any per pagar deute

Vol una dispensa per retardar el pagament d'un imminent venciment de deute de 25 milions d'euros

Imagina, el hòlding que controla Mediapro, ha sol·licitat als seus creditors una pròrroga de sis mesos per retardar el pagament d’una imminent amortització de deute de prop de 25 milions d’euros, segons publica Vozpópuli.

En concret, l’empresari Jaume Roures i els seus socis han demanat als seus creditors el que en l’argot financer es coneix com a waiver, una mena de permís per incomplir els compromisos financers sense que això els suposi una penalització. La data de venciment és el pròxim 26 de juny.

Els problemes de liquiditat de la companyia han dut a Invesco i Searchlight Capital Partners, dues firmes de capital privat, a comprar amb descompte al voltant de 180 milions d’euros de deute subordinat de la companyia. Tots dos fons han proposat als accionistes un bescanvi de deute per capital i ofereixen una injecció extra de 150 milions d’euros, tal com va avançar El Confidencial .

L’accionariat de Mediapro es compon actualment per Orient Hontai Capital (53,5%), WPP (22,5%) Tatxo Benet (12,5%) i el citat Roures (12,5%). El bescanvi de deute per capital proposat pels fons diluiria la participació del gegant xinès, que segons les mateixes fonts no preveu fer més aportacions després de comprar la companyia fa quatre anys per 1.016 milions d’euros.

(Visited 160 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari