L’exconseller Damià Calvet serà el nou president del Port de Barcelona

Rellevarà Mercè Conesa, a qui va nomenar quan era conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat

Damià Calvet
Damià Calvet

L’exconseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, serà nomenat president del Port de Barcelona a proposta del nou Govern de la Generalitat. Calvet prendrà el relleu a Mercè Conesa, que en el seu moment va ser precisament proposada per Calvet i ha presidit la infraestructura durant els últims tres anys.

Calvet assumeix aquest nou repte professional després de tres anys al capdavant de la conselleria de Territori i Sostenibilitat. Una de les lleis que es van aprovar durant el seu mandat va ser precisament la llei de ports catalana.

Un dels principals reptes que tindrà sobre la taula el nou president és la solució definitiva sobre el projecte de l’Hermitage, en què l’Autoritat Portuària i l’Ajuntament de Barcelona mantenen posicions discrepants.

El nomenament es farà públic aquest dijous en un acte públic al Port, en el qual estaran presents la mateixa Conesa, el president de Ports de l’Estat, Francisco Toledo, i el vicepresident i successor de Calvet en el departament de Territori, Jordi Puigneró.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “L’exconseller Damià Calvet serà el nou president del Port de Barcelona”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.