L’Advocacia de l’Estat demana a la família Pujol 7,7 milions per frau

El primogènit de Jordi Pujol hauria incorregut al costat del seu exdona en cinc delictes fiscals entre els anys 2007 i 2012

Jordi Pujol a la comissió parlamentària d'investigació de la corrup
Jordi Pujol a la comissió parlamentària d'investigació de la corrupció d'ell i la seva família

L’Advocacia de l’Estat sol·licita que la família Pujol pagui fins a 7,7 milions d’euros per frau i per delictes fiscals, segons avança el diari El Mundo. En un escrit que ha presentat davant l’Audiència Nacional en representació de l’Agència Tributària s’assegura que el primogènit de la família de l’expresident autonòmic català va incórrer en cinc delictes fiscals entre 2007 i 2012.

Considera que Jordi Pujol Ferrusola i Mercè Gironés van deixar de pagar 975.307 euros el 2007; 1.469.476 euros el 2008; 1.837216 euros el 2009; 2.240095 euros el 2010; i afegeix que van evadir 1.246.033 euros dos anys després, el 2012.

L’Advocacia de l’Estat demana al seu escrit que Pujol Ferrusola sigui condemnat a una pena de 25 anys de presó no només per la comissió de delictes fiscals sinó també per falsedat documental, blanqueig i frustració d’execució. També demana penes de presó per al seu germà Josep i per als empresaris que els van pagar en concepte d’assessories que es consideren fictícies i un instrument per a encobrir el pagament de comissions il·legals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “L’Advocacia de l’Estat demana a la família Pujol 7,7 milions per frau”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.