La responsable de Dependència es ven les accions que té a geriàtrics

Fonts de la Generalitat neguen que Montserrat Vilella hagi incomplert el règim d'incompatibilitats

Montserrat Vilella
Montserrat Vilella

Montserrat Vilella, la directora general d’Autonomia Personal i Discapacitat de la Generalitat, és accionista de l’Institut Pere Mata i l’Agrupació de Serveis Sanitaris i Assistencials, que gestionen residències geriàtriques i de discapacitats, i té previst signar la venda de les seves participacions aquest cap de setmana, publica El Periódico citant fonts de la Generalitat.

La nova responsable de l’àrea de la dependència, segons la mateixa informació, ha renunciat fins ara participar en meses de contractació del seu departament. Aquestes fonts, així mateix, neguen que Vilella hagi incomplert el règim d’incompatibilitat, que estableix que els alts càrrecs catalans poden tenir com a màxim un 10% de les accions d’empreses que hagin signat concerts o contractes públics. En aquest sentit, indiquen que la nova responsable de Dependència no arriba al 10%, per bé que no especifiquen el percentatge.

Vilella, exmilitant de Convergència, exdiputada de JxSí i exregidora convergent a Reus, disposa de 234 accions nominals a l’Institut Pere Mata i 3.414 més de l’Agrupació de Serveis Sanitaris i Assistencials SA, societats que gestionen una desena de residències i centres de dia amb places públiques, i més de 300 places en ser residències per a persones discapacitades, entre més serveis, especifica El Periódico.

(Visited 347 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “La responsable de Dependència es ven les accions que té a geriàtrics”

Feu un comentari