Ciutadans portarà la concessió dels indults als tribunals

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, considera que "no hi ha causa d'utilitat pública" per concedir-los

El president del grup parlamentari de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa
El president del grup parlamentari de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa

El president del grup parlamentari de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa

El president del grup parlamentari de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha assegurat en una entrevista a TV3 que el seu partit portarà la concessió dels indults als tribunals perquè no els sembla “procedent” que “polítics indultin a polítics”.

Segons ha explicat, “no hi ha causa d’utilitat pública” per concedir-los, ja que “aquestes persones no van demanar els indults perquè menyspreen aquesta mesura de gràcia”. Considera que en comptes de pacificar la tensió política a Catalunya el que farà és empitjorar-la i, per tant, intentaran que no puguin tirar endavant.

Respecte a la manifestació de la plaça de Colón de Madrid, Carrizosa l’ha definit com “la foto de la gent” i ha criticat les paraules de la presidenta de la Comunitat de Madrid, la popular Isabel Díaz Ayuso, sobre el paper del rei. El líder de Cs a Catalunya ha qualificat el comentari d’Ayuso com “una irresponsabilitat” i ha defensat que “s’ha de criticar el govern i no el rei”, ja que el monarca està obligat a signar el que aprovi el Consell de Ministres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides