L’esposa de l’exconseller Buch assumeix la direcció general d’Acció Cívica

Cesca Domènech havia estat assessora d'Artadi i Budó a Presidència des del 2018 i dirigent de CDC

Cesca Domènech
Cesca Domènech

Cesca Domènech (Foto: CiU/Jordi Play)

Cesca Domènech, l’esposa de l’exconseller d’Interior Miquel Buch, ha estat nomenada directora general d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials, que encapçala la consellera Violant Cervera (JxCat).

Aquesta incorporació, anunciada al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) d’aquest dimecres, marca l’inici de la tercera etapa de Domènech com a càrrec de la Generalitat. Des de l’any 2018 fins al maig d’enguany, havia treballat com a personal eventual del Departament de la Presidència. En concret, com a assessora de les conselleres Elsa Artadi i Meritxell Budó sobre l’àmbit local.

Quan el govern espanyol va aplicar l’article 155 de la Constitució el 2017 i va destituir el govern català, va ser una de les treballadores que van perdre el càrrec. Aleshores era la cap de l’oficina del delegat del govern a Barcelona.

Domènech ja havia ocupat un càrrec a la direcció general d’Acció Cívica, com a assistent de direcció, entre els anys 1999 i 2002, durant el darrer mandat de Jordi Pujol com a president de la Generalitat.

A més, és funcionària de la Generalitat des del 2006, adscrita a la mateixa direcció general que ara encapçalarà, segons la fitxa que ha difós el govern, i va ser secretària executiva de Militància i Participació a Convergència entre els anys 2012 i 2016.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “L’esposa de l’exconseller Buch assumeix la direcció general d’Acció Cívica”

Deixa un comentari

Notícies més llegides