Montero, sobre Catalunya: “No podem amagar el cap, com el govern de Rajoy”

La portaveu del govern espanyol defensa el diàleg i la negociació per a resoldre el conflicte català

María Jesús Montero

Un dia després que el president d’ERC, Oriol Junqueras, publiqués una carta renunciant a la via unilateral i pocs dies abans que part de l’oposició es manifesti en la madrilenya plaça de Colón per escenificar el seu rebuig als indults, la ministra d’Hisenda i portaveu de Govern, María Jesús Montero, s’ha pronunciat al respecte des de la sala de premsa de Moncloa, defensant el diàleg i la negociació per a resoldre la situació catalana.

“Volem que els ciutadans confiïn en aquesta necessitat de construir ponts i volem que ens ajudin des de la convicció que, només des del diàleg, en aquest país, hem aconseguit arribar als grans pactes entre els que havien combatut en diferents bàndols”, ha assenyalat.

“Això és el que està fent el Govern d’Espanya, intentar fer aquests passos d’acostament. Però veiem formacions que semblen més còmodes en la posició de la baralla i la polarització de la política. Nosaltres no contribuirem a això”, ha afegit Montero. “No podem amagar el cap com el Govern de Rajoy“, ha rematat.

(Visited 127 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari