El Suprem va patir un ciberatac després de la pseudo-DUI

Treballs sobre la instrucció del procés es van haver de realitzar l'octubre del 2017 en ordinadors sense connexió a Internet

Pablo Llarena
Pablo Llarena

El Tribunal Suprem va patir un ciberatac després de la pseudo-DUI del 2017, quan estava realitzant la instrucció del principal cas sobre el procés, encapçalada pel jutge Pablo Llarena, revela Vozpópuli citant fonts properes a l’alt tribunal.

Segons afegeix aquesta informació, és el ciberatac més greu que recorden els empleats del Suprem i es van produir rèpliques posteriorment. Com a conseqüència, l’activitat d’aquest tribunal pràcticament es va aturar llavors i alguns jutges van haver de transcriure la instrucció sobre el procés en ordinadors desconnectats d’Internet per evitar problemes.

El responsable del ciberatac del 2017 no es va descobrir, segons expliquen les mateixes fonts, però dos anys més tard, el 2019, Anonymous Catalonia es va atribuir un ciberatac contra el jutge Llarena, que segons el CNI tenia com a objectiu capturar dades d’accés als comptes de correu electrònic dels magistrats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides