Presentació del llibre ‘PARTICIPAR HOY’ d’Antoni Cisteró

Antoni Cisteró, enginyer i llicenciat en filosofia, presenta el seu últim llibre: PARTICIPAR HOY -Notas para una participación eficaz.

Davant la desafecció política, l’individualisme hedonista i la crisi en les relacions socials que ha implicat la COVID-19, PARTICIPAR HOY ofereix elements de reflexió i debat que de ben segur ajudaran a millorar la implicació dels interessats i el funcionament dels col·lectius de qualsevol tipus .

La sortida de el llibre (en ebook i paper) es celebrarà, amb una TAULA RODONA sobre el fenomen de la participació, que comptarà amb la presència de destacats activistes i dinamitzadors culturals, segons podeu apreciar en el cartell adjunt. Es podrà seguir en directe al canal YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=y1Domi5qEUM

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides