Qui ha qualificat Jordi Sánchez de “buròcrata sense llums”?

El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez
El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez

Ramon Cotarelo. El catedràtic de Ciència Política que s’ha arrenglerat els darrers anys amb Carles Puigdemont està molt enfadat amb l’entrada de JxCat al govern presidit per Pere Aragonès. Ell apostava per que passés a l’oposició perquè considera que ERC no només no és independentista sinó que la seva política afavoreix els interessos dels que volen que el moviment separatista perdi força. Fa mesos que sistemàticament insulta els dirigents d’ERC, amb el suport a les xarxes socials d’una bona colla d’hiperventil·lats.

Cotarelo col·labora al digital ElMón i a l’article que va publicar-hi l’1 de juny s’esplaia contra el secretari general de JxCat. “JxCat va prendre la catastròfica decisió de canviar la negociadora Elsa Artadi per Jordi Sánchez, un buròcrata sense llums, només interessat a garantir la prosperitat del seu partit, els càrrecs, cadires i endolls, i un còmplice d’ERC que li va deixar per segon mandat consecutiu el monopoli del control absolut i el monopoli de l’aparell de propaganda dels mitjans públics de comunicació”. Cotarelo està convençut que TV3 i Catalunya Ràdio estan controlats per comissaris polítics d’ERC que l’han vetat com a comentarista polític.

A l’article, que es titula “El triomf de la classe política” hi escriu també que “les negociacions varen ser un fracàs per l’independentisme i un triomf per a la classe política catalana i l’espanyola. Totes dues s’han fet a partir de la legislació de finançament dels partits polítics. Aquests funcionen com a negocis i menjadores de vividors i oportunistes, seguint el model de l’estafa/esquema Ponzi. Tot el que necessites són més electors i, amb els electors, plouen els calés; doncs, ningú no criticarà si el partit fa i diu el que calgui, fins i tot coses contradictòries i mentides, per tal d’arreplegar vots, que són diners. Si ets elegit diputat espanyol o català, batlle, regidor, president de consell, o assessor o càrrec nominat a dit cobraràs un sou estratosfèric entre 60.000 i 120.000 € a l’any a un país amb un salari mitjà de 24.000 € l’any i tindràs la vida resolta, encara que no sàpigues ni les quatre regles”.

Continua dient que “si ets periodista proper a la causa, et donaran un endoll a l’aparell de propaganda dels mitjans públics de comunicació per bastir el relat del pensament únic, el de sempre: “la independència ara no toca“. Res d’estrany, doncs, que tots, pràcticament tots, periodistes, “intel·lectuals” orgànics i inorgànics i polítics amb sentit de la conveniència i desitjos de prosperar hagin corregut en auxili del vencedor jurant contra tota evidència que es tracta d’un govern independentista quan no ho és més que nominalment, i que necessita el seu temps, encara que no tingui cap intenció de fer res que incomodi als colons”.

I conclou que “La qüestió aleshores és si aquesta massa d’electorat independentista que ha estat enganyada pels partits dits independentistes estarà disposada i serà capaç de reaccionar, tenint en compte que les eines que feien valer per aquesta finalitat, Òmnium i l’ANC, ja no serveixen per a res perquè estan controlades pels partits pseudoindependentistes i que els mitjans públics de comunicació són la seva eina de propaganda per vetar i atacar l’independentisme”.

Quan va venir a Catalunya, Ramon Cotarelo es va comprar un apartament a Sant Julià de Ramis, a prop del xalet on vivia Carles Puigdemont i la seva família abans de fugir a Waterloo. Molta gent pensa que aquest apartament aviat estarà en venda.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.