Quin col·laborador de Puigdemont deixa d’assessorar Puigneró?

Aleix Clarió
Aleix Clarió

L’etapa d’Aleix Clarió com a assessor en comunicació digital al Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública ha finalitzat oficialment aquest 25 de maig, la data del seu cessament que apareix al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) d’aquest divendres, 4 de juny.

Clarió va incorporar-se el juny del 2018 com a personal eventual a aquesta conselleria, encapçalada per l’ara vicepresident Jordi Puigneró, després d’haver treballat com a community manager per a Carles Puigdemont tant a l’Ajuntament de Girona com a la Generalitat.

Aquest responsable de xarxes socials, que va fer el salt a la Generalitat uns mesos després que Puigdemont, ja va ser qüestionat durant la seva etapa a l’Ajuntament de Girona, ja que es va caracteritzar per desmarcar-se del to institucional i tirar per la via partidista molt sovint.

Oficialment, va ser “assessor” presidencial en “gestió de xarxes socials”, una responsabilitat que ell mateix exhibeix al seu perfil de Twitter, on es refereix al líder de JxCat com el “130è President”. De moment, ni Clarió ni el DOGC han anunciat una reubicació.

En el mateix número s’ha publicat el cessament de Judit Aixalà com “assessora de polítiques digitals al territori”, un càrrec com a personal eventual a la mateixa conselleria que havia ocupat també des del 2018.

Aixalà va ser detinguda el maig del 2018 en una macrooperació sobre un presumpte frau de subvencions de la Diputació de Barcelona. El seu marit és Víctor Terradellas, exdirigent de Convergència i president Fundació CATmón, també detingut llavors i un dels principals investigats en aquell cas. Aixalà va ser vocal de CATMón i presidenta d’Igman, una altra fundació sota sospita en la mateixa investigació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides