Maria Eugènica Gay revalida la presidència del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Gonçal Oliveros, candidat amb suport independentista, no ha aconseguit superar l'actual degana

Maria Eugènia Gay ha tornat a guanyar les eleccions del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, cosa que li permetrà seguir un nou mandat de quatre anys com a degana de la institució. Gay ha revalidat el càrrec en unes eleccions que han millorat els resultats que va aconseguir en les anteriors, passant a obtenir 5.496 vots enfront dels 3.801 que va treure en l’anterior convocatòria.

La victòria de Maria Eugènia Gay ha descavalcat de la carrera per la presidència del col·legi professional dels advocats de Barcelona al seu principal rival, Gonçal Oliveros, la candidatura del qual comptava amb el suport dels membres de la institució amb posicionaments clarament independentistes. Oliveros ha obtingut, un cop escrutat el 100% dels vots, un total de 4.099 suports entre els col·legiats.

Es dona la circumstància que la participació a les eleccions al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona d’aquest 2021 ha tingut quatre punts més que les fetes el 2017. Enguany la participació en les eleccions de la institució ha estat del 23,07%, mentre que ara fa quatre anys, la participació va ser del 19,83%. Històricament, en les eleccions al col·legi d’advocats barceloní, la participació en les eleccions per escollir la direcció ha estat per sota del 20% dels seus membres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Maria Eugènica Gay revalida la presidència del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona”

Deixa un comentari

Notícies més llegides