Site icon El Triangle

Laura Borràs: “Espero la Catalunya independent en deu anys”

Laura Borràs

Laura Borràs

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha afirmat que espera que Catalunya pugui ser independent en un termini de deu anys. En declaracions a l’emissora de ràdio francesa Equinox, Borràs ha afirmat que: “Espero la Catalunya independent en deu anys”.

Es dona la circumstància que Borràs va prometre “activar” la declaració unilateral d’independència (DUI) del 2017 en la primera sessió de la cambra catalana i que es ratifiqués la proclamació de la república catalana, si l’independentisme aconseguia superar el 50% dels vots en les eleccions del passat 14 de febrer.

Borràs va fer aquestes promeses en la campanya electoral i, tot i no haver aconseguit la presidència del govern català, sí que ostenta protocol·làriament el càrrec de segona autoritat a Catalunya per darrere del president de la Generalitat de Catalunya, el càrrec de presidenta del Parlament.

També es dona la circumstància que les eleccions del 14-F van atorgar al voltant del 52% dels vots a forces independentistes i que al Parlament de Catalunya hi ha majoria de diputats que estan en formacions que reclamen la independència de Catalunya.

Exit mobile version