Manuel Valls: s’ha acabat el bròquil

Torna a França. El regidor de Barcelona, antiga esperança blanca del constitucionalisme i candidat fallit de Ciutadans (Cs), Manuel Valls, torna al país que el va fer primer ministre. Diu que la seva aventura a Catalunya s’ha acabat, que s’ha adonat que és més francès que espanyol, i que aquí ja no fa res.

Si no li haguessin venut tant de fum abans d’aterrar a Barcelona, segurament no hauria jugat aquesta carta, no hauria dilapidat el seu capital polític i no s’hauria comportat amb la supèrbia que va mostrar des del primer dia. El seu equip assegura que ja ha agraït a tots els col·laboradors la confiança. I que a Albert Rivera, que el va fitxar, ni tan sols li ha telefonat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Manuel Valls: s’ha acabat el bròquil”

Deixa un comentari

Notícies més llegides