L’expresident Pujol demana perdó, tot i que no es considera corrupte

Publica 'Entre el dolor i l'esperança', un llibre-entrevista amb el periodista i escriptor Vicenç Villatoro

Jordi Pujol
Jordi Pujol

Jordi Pujol demana perdó gairebé set anys després d’admetre que tenia diners a Andorra, però assegura que no és un corrupte i critica com es va tractar la seva confessió. Ho fa en el llibre-entrevista amb el periodista i escriptor Vicenç Villatoro titulat Entre el dolor i l’esperança. Aquest dimecres s’ha presentat a la Casa del Llibre, a Barcelona.

Al llibre, Pujol manté fil per randa la versió sobre l’origen dels diners (la deixa), nega un enriquiment a través de la política i subratlla que l’error va ser haver-se’n despreocupat durant anys. Per això demana un perdó (a si mateix) i al país sense ànim –diu– de rehabilitació.

La presentació del llibre s’ha fet sense la presència de l’expresident, que s’ha explicat en un vídeo de set minuts. També ha parlat de la situació del país i ha admès que té “més fe en Catalunya que en mi mateix”.

Al llibre també repassa el procés independentista, demana diàleg i avisa l’independentisme que necessita més força. També explica els dos fets que van dur-lo a defensar el trencament amb l’Estat: la llei Wert contra la immersió lingüística i la sentència del Constitucional contra l’Estatut.

(Visited 233 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari