Els empresaris reclamen un consens sobre l’ampliació del Prat alertant sobre el futur dels joves

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, demana a les administracions un acord ràpid i evitar el sectarisme

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre
El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre

Les grans organitzacions empresarials i altres actors destacats de l’economia catalana han reclamat a les administracions un pacte per a l’ampliació de l’aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat en un acte que ha acollit ESADE aquest dimecres al migdia.

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha citat “l’esperit del 4 de març”, en referència a l’acte amb què van reclamar al govern català que se centrés en la recuperació econòmica, i ha manifestat que “els sectarismes ideològics” no es poden anteposar als “interessos generals de tota la societat”.

En la mateixa línia, el president de Pimec, Antoni Cañete, ha reclamat que es defugi del “frontisme” i ha considerat que l’ampliació de l’aeroport a partir de consensos és “necessària” per “jugar a la primera divisió, a la Champions”.

Sánchez Llibre ha lamentat que “ja s’han perdut massa oportunitats” i, després de mostrar-se favorable a la taula de diàleg plantejada pel president Pere Aragonès, ha indicat que “el temps no ens sobra” i que “l’acord ha de ser ràpid”.

Els successius discursos han vinculat la importància de l’ampliació de la infraestructura amb el futur dels joves i s’han referit al factor mediambiental. Javier Faus, president del Cercle d’Economia, ha assenyalat que està en joc “el futur del nostre país i dels nostres fills”, i ha rebutjat la possibilitat alternativa de tenir una tercera pista “a 100 quilòmetres” de la capital catalana.

Josep Mateu, president del RACC, ha advocat per un acord basat en l’empatia i ha manifestat la seva preocupació davant la possibilitat que no s’assoleixi un acord mediambiental sobre aquesta obra, per a la qual ha demanat als polítics i als partits que “estiguin a l’altura de les circumstàncies”.

Mateu ha argumentat que els joves i les noves empreses serien els beneficiaris de la nova infraestructura, ja que les obres que finalitzarien el 2030, i ha demanat no hipotecar-los el futur.

La presidenta de Barcelona Global, Aurora Catà, ha plantejat que Barcelona no podrà ser una “ciutat global del talent” sense l’ampliació de l’aeroport. I Rubén Sanz, el dirigent de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), ha reclamat l’ampliació adduint que no s’ha de posar “un mur als joves”.

Cañete, de Pimec, s’ha mostrat partidari que les institucions catalanes tinguin més participació en un eventual aeroport ampliat, per al qual ha demanat no només la nova pista, sinó també una terminal més gran, una nova duana, un control fronterer de passatgers no comunitaris més àgil i un hangar actiu per a fer-hi reparacions.

Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, ha plantejat una “visió més àmplia” que contempli la intermodalitat de ferrocarril i aeroports, i ha considerat que “no s’han fet les coses del tot bé”, perquè “calia haver tingut en compte les necessitats del territori” i “no només plantejar-ho des de la perspectiva d’AENA”. Roca, que s’ha queixat d’una manca d’inversió de l’Estat, ha considerat que seria “absurd” desaprofitar aquesta possibilitat d’inversió, i ha defensat, pel que fa a l’exigència mediambiental, que es contempla “una compensació” sobre els espais afectats “amb una relació d’una a deu”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Els empresaris reclamen un consens sobre l’ampliació del Prat alertant sobre el futur dels joves”

Deixa un comentari

Notícies més llegides